Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21118 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:06
To ja mam podobny pomysł do FKP, tylko u mnie musicie wybierać cyferki od 0 do 9 i pod każdą będzie ukryty inny rok, ale UWAGA
Dla każdego chętnego będzie inny zestaw, np. FKP poda cyferki 0, 1 i 9 to ja losuje mu na kole fortuny 10 cyfr (czyli od 0 do 9) i musi zrobić mozaikę z lat przy cyferkach, które wcześniej "na ślepo" wybrał. Potem jak np. Kmroz i Piotr też by chcieli to dla nich osobno losuje na kole fortuny i nawet jak wybiorą te same cyferki to będą mieć zupełnie inny roczniki.
Mam nadzieję, że zrozumiale wyjaśniłem o co chodzi
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:11
Dobrze, no to proszę zakręcić kołem fortuny (chociaż taka zabawa kojarzy mi się też trochę z teleturniejem "Rosyjska ruletka" ).
Czyli wybierzesz mi trzy roczniki czy tylko trzy cyferki, którymi mają kończyć się roczniki, których mogę użyć
Wybieram 1,3 i 7.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:14
PiotrNS, chyba domyślam się skąd ten wybór Też miałem go najpierw w głowie, ale stwierdziłem, że jak 3 a nie 4 cyfry, to jednak dam coś zupełnie innego xd
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:16
kmroz napisał/a:
PiotrNS, chyba domyślam się skąd ten wybór
To ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem, bo nie miałem niczego na myśli, tak przypadkowo wybrałem sobie akurat te cyferki Mam nadzieję, że dostanę jakieś znośne roczniki
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21118 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:22
PiotrNS napisał/a:
Dobrze, no to proszę zakręcić kołem fortuny (chociaż taka zabawa kojarzy mi się też trochę z teleturniejem "Rosyjska ruletka" ).
Czyli wybierzesz mi trzy roczniki czy tylko trzy cyferki, którymi mają kończyć się roczniki, których mogę użyć
Wybieram 1,3 i 7.
Po prostu, robisz mozaikę z trzech roczników spod cyferek, które wcześniej wybrałeś
Wysłany: 7 Październik 2021, 17:23
PiotrNS napisał/a:
kmroz napisał/a:
PiotrNS, chyba domyślam się skąd ten wybór
To ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem, bo nie miałem niczego na myśli, tak przypadkowo wybrałem sobie akurat te cyferki Mam nadzieję, że dostanę jakieś znośne roczniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum