Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2021, 14:25
Jacob napisał/a:
Dlatego ja liczę na 2 miejsce, żeby podświadomie mieć tą satysfakcję, że rekordu jednak nie było , a później chce by sierpień zabrał nadzieję co niektórych na kolejne rekordowe lato
Jacob mistrz po raz kolejny Teraz żeby tylko nie wykrakał nam tej niemiłosiernie długiej zimy
Miałeś rację ze wszystkim, a ja głosując na najcieplejszy lipiec od 2010 roku, trochę się przeliczyłem. A z niewiarą w chłodny sierpień to już po całości
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 11 Październik 2021, 14:42
PiotrNS napisał/a:
Myślałem że nie lubisz upałów, a od czerwca reagujesz na tego typu prognozy tak entuzjastycznie jakby to była jakaś mega atrakcja Takiej przemiany to jeszcze nie widziałem A sam mam nadzieję, że jednak upały przeminą i dalsza część miesiąca będzie spokojniejsza termicznie.
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 11 Październik 2021, 15:00
kmroz napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
Myślałem że nie lubisz upałów, a od czerwca reagujesz na tego typu prognozy tak entuzjastycznie jakby to była jakaś mega atrakcja Takiej przemiany to jeszcze nie widziałem A sam mam nadzieję, że jednak upały przeminą i dalsza część miesiąca będzie spokojniejsza termicznie.
Jak sobie pomyślę ile bym stracił, gdyby rzeczywiście ten lipiec był "spokojniejszy termicznie"... Dobrze, że w porę wyprowadziłeś mnie z tego błędu i uuglobciowania
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum