Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 152 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 13485 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 21 Październik 2021, 09:07 Nowe zasady dotyczące ubioru w pewnej szkole
Dziewczynki mają zakrywać w szkole ciało - także na lekcjach wf. "By nie kusić chłopców"
Cytat:
Długie rękawy i nogawki - także na lekcjach wf. Wszystko to, by nie kusić chłopców. Takie zasady mają obowiązywać dziewczęta w jednej z gdańskich podstawówek. Zmiany ogłoszono na specjalnym apelu. Podobne regulacje miały wprowadzić - jak podają lokalne media - także inne szkoły. Medialnym doniesieniom zaprzecza zastępczyni prezydent Gdańska ds. rozwoju społecznego i równego traktowania.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Październik 2021, 15:19
Molestowania czy nawet gwałty zdarzają się podobno i tak niestety również "w standardowych ubraniach" (nawet w szkołach), więc nie wiem, czy ta zmiana coś dobrego wniosła: jak dla mnie ta decyzja była bezzasadna. A mając na sobie zarówno koszulę jak i spodnie krótkie jest zapewniona większa swoboda ruchu, więc szybciej się biega i łatwiej się wykonuje różnorodne ćwiczenia.
Ja może byłem jakiś dziwny, ale jak mi się jakaś dziewczyna podobała, to zwracałem uwagę na jej twarz (tj. buzię), a na biust czy tyłek nie patrzyłem praktycznie w ogóle , bo miałem taką świadomość, że nie wypada, również nie chciałem by się zasmuciła, rozpłakała czy zdenerwowała , a też pewnie dostałbym w mordę za darmo w prezencie. Rodzice nie wychowali mnie na łobuza.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum