Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13282 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 26 Październik 2021, 23:10
Jestem dumny, wspaniałe dni Zaintrygował mnie ten 9 czerwca 2010 z burzą we wczesnych godzinach, a później tak ładnym wzrostem temperatury, nietypowa rzecz Sierpniowe wybory też super, tylko ten ostatni trochę mrozi
Kmroz, no chyba znowu xD Ale jak miałem w różnych pentadach jakiegoś swojego faworyta, ulubiony dzień, to wybierałem właśnie taki - jedynie w przypadku niektórych anomalie dobierałem takie sensacyjne dni.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13282 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 29 Październik 2021, 22:36
Grudniowe wybory są tak cudowne że nie wiem , ale nieoczekiwanie muszę też pochwalić te wrześniowe, poza 1 września 2017 który był jednak zimnicą jak na ten okres roku. Nie doceniałem 9 września 2019, okazuje się że naprawdę bardzo u Ciebie dopisał Listopadowe dni też super, rzeczywiście potwierdza się teza, że niektóre listopadowe osiągi zawstydzają te broszkowe.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38377 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 29 Październik 2021, 22:59
Akurat dzisiaj dzięki pewnemu panu z Szumilasu sobie sam przeglądałem dane i radary z 9.09.2019 xd Trzeba przyznać, że była to naprawdę wspaniała wersja ciepełka z deszczykiem i burzą - oczywiscie tam gdzie dotarła, bo mój region niestety tylko musnęło, a więcej podlało dzień wcześniej w lekkim bubu.
Warto posłuchać końcówki jest sporo uuglobciowania i kiedyśtobyłozimowania - swoją drogą akurat przed zimą 2019/2020 niektóre z tych tekstów były absurdalne, a żeby w woj. łódzkim ani razu nie móc pójść na sanki w styczniu 2019 to chyba trzeba było 80% tego miesiąca przespać xd
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum