Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 31 Październik 2021, 21:37
kmroz napisał/a:
Także, chociaż oczywiście nie jestem żadną wyrocznią, polecam wszystkim się dobrze zaopatrzyć w zimową odzież, obuwie itp. I mówię to też do siebie, bo sam od kilku lat nie mam porządnych butów zimowych (jak mocniej posypało/przylało to chodziłem w górskich). Swoje zdanie opieram nie tylko na przeczuciu, czy przekorności losu (ile to ja w tym roku się nasłuchałem, że śnieżne zimy przeszły do historii i jeszcze, że przez to niby mamy suszę), ale też na opinii specjalistów z meteomodel (pan Djaków i pan Arcitc Haze)
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 31 Październik 2021, 21:39
kmroz napisał/a:
A w przyszłym roku przeczuwam taki maj i być może lipiec (odpukać, ale tak coś czuje niestety). Ciekawe czy to wyjdzie, w Internetach nic nie ginie, to będziecie mogli mnie rozliczyć
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Październik 2021, 21:42
kmroz napisał/a:
PiotrNS napisał/a:
a z drugiej strony to co się dzieje w Skandynawii... Nie wierzę że ujdzie nam to płazem, w końcu zima zaatakuje.
Śmiech przez łzy Liczyłem, liczyłem i się przeliczyłem, ale przynajmniej dość długo mogłem mieć nadzieję. Na tej Skandynawii to niejeden się przejechał, to trochę tak, jak latem 2018, kiedy Skandynawia była nagrzana i niemal wszyscy stwierdzili, że przez to będzie anomalnie ciepło już na wieki wieków, a żaden chłód nie będzie miał skąd przypłynąć
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum