Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 313 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 27316 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 14 Lipiec 2020, 14:11 Ile razy i kogo rok 2020 trolował.
III dekada stycznia - kmroz
Luty i marzec - kmroz
Kwiecień - kmroz (miał być wilgotny i dość lochowy).
Maj - wszystkich
Czerwiec - kmroz i jacob
Lipiec - ja i kmroz 🤪
_________________ Aktualna pora roku: Pełnia wiosny 🌷
Kwiecień-plecień, bo przeplata, miesiąc zimy, dwa dni lata.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 20469 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 14 Lipiec 2020, 14:33
A za pół roku
Listopad - kmroz (nie pamiętam prognozy Piotra i Jorgusia )
Grudzień - FKP, jorguś, kmroz i PiotrNS
No i obawiam się kmroz, że chłodny sierpień i ciepły wrzesień Ci nie wyjdą, zazwyczaj chlodniejszy lipiec = cieplejszy sierpień i też chłodnawy wrzesień
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13252 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 14 Lipiec 2020, 14:40
Każdego strollował maj, bo nikomu chyba nie wydawało się, że miesiąc pory ciepłej może być chłodny dwa razy z rzędu Mnie trochę zima, ale tylko trochę - bo kiedy zaczynał się luty, a w prognozach nie było widać żadnego ochłodzenia, to straciłem nadzieję na choćby namiastkę zimy. Co ciekawe, wierzyłem trochę w śnieg na Święta. Kiedy 20 grudnia (<3) byłem na rowerach, czyniąc swój rekord w jeździe w grudniu, wiedząc o prognozach na 23 grudnia, powiedziałem że widzę 30% szans na śnieg w Wigilię - sądziłem bowiem, że przy gęstym zachmurzeniu i opadach, zapowiadana temperatura może być przeszacowana i opad zmieni swój rodzaj, a spadnie go tyle, że do wieczora w Wigilię zdąży się utrzymać. Niestety prognoza jednak nie była przeszacowana.
Z kolei w tym roku chciałbym, aby była niedoszacowana. Czuję pragnienie, aby III dekada przyniosła taki termiczny sufit, przy którym inne III dekady stracą blask. I myślę że tak musi być
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum