Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21118 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:00
Ja obstawiam luty i marzec w okolicach -1/-1,5K, kwiecień bardzo słabo poniżej normy coś jak lipiec 2020. Sierpień i wrzesień ok. -0,5K. Oprócz tego obstawiam styczeń i grudzień bardzo blisko normy (oczywiście 1981-2010)
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:05
Ja obstawiam lipiec xDD Żywię nadzieję na to, że najniższa anomalia będzie na południu i mój kurorcik w końcu doczeka się chłodnego lipca po tylu latach Po takim lipcu następny może być już gorący
No i bardzo poważnie biorę pod uwagę zimny luty, już niedługo sytuacja zacznie nam się klarować. Na marzec też jest szansa, ale tutaj jeszcze wstrzymuję się z ocenami
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 1 Styczeń 2021, 19:12
Jacob, świetny podpis Naprawdę jeden z najlepszych jakie się tutaj pojawiły
Mam nadzieję, że Słońce postawi w tym roku na jakość, a nie ilość, bo to przy intensywnej zieleni, szumiącej wodzie i normalnych, pozbawionych suszy warunkach prezentuje się najpiękniej. Lazur też
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum