Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 20 Czerwiec 2022, 12:22
Pamiętam doskonale, dzięki za przypomnienie! Chociaż będąc w obecnym wieku ten serial już nie bawi w żaden większy sposób, to w okresie gimnazjum tudzież końcówki podstawówki (w moim przypadku), był to hit. Nie zliczę ile osób miało ustawione dzwonki na muzyczkę z tego serialu, albo ile osób próbowało naśladować głos Czesia. Z tego co pamiętam, to był też film na bazie popularności serialu, ale jakoś nie było na to większego efektu wow, tak samo jeśli chodzi o grę, która została wydana na licencji serialu - ot, zwykły point & click.
Jeśli chodzi o mój ulubiony odcinek, to (i teraz muszę odświeżyć sobie listę odcinków): Wiedźma Shigella i Karnawau.
Złośliwi twierdzili swego czasu, że była to polska odpowiedź na South Park i rzeczywiście, można dopatrzeć się jakichś podobieństw, ale myślę, że była to luźna inspiracja, niżeli świadoma kopia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 22 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 15506 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 22 Czerwiec 2022, 16:37
Tak, pamiętam tą kreskówkę, swoją drogą pod kątem osobowości czuję się podobny jak Czesio, chciałbym mieć też takich kolegów jak Marcel czy Pułkownik. Film też kojarzę, ale rzeczywiście nie zdobył raczej szczególnego rozgłosu (w porównaniu z serialem przynajmniej).
Moje ulubione odcinki to "Mikołajki" (13) i "Kosmata demokrancja" (31).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 131 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 11706 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 11:58
Sequel serialu, którego emisja miała się odbyć już w 2019 roku. Jak do tej pory nie pojawił się ani jeden odcinek - zarówno w TV, jak i na platformie Polsat Box GO.
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 12:24
Pewnie przez względy polityczne nie ma tej kontynuacji. Nie wiem zaś, czy chciałabym znów to oglądać, obawiam się, że już wyrosłam z tego humoru, ale zapewne bym na chwilę przystanęła i zobaczyła co by z tego było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum