Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13243 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Lipiec 2020, 23:16
Jacob ewoluuje w Fana Klimatów Równikowych
Byłoby dobrze wiedzieć o wystąpieniu takiego miesiąca jeszcze przed jego rozpoczęciem; podjąłbym się wówczas uprawy ryżu
Chociaż takiego miesiąca bym chyba nie wytrzymał, pod jego wpływem stałbym się albo drugim fioletowym awatarem albo naczelnym zimnolubem forów i blogów pogodowych xD
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13243 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 31 Lipiec 2020, 23:41
No wiesz, to chyba nawet ryż by mi się nie udał, bo musi mieć nogi w wodzie, a głowę w słońcu (tak się przynajmniej uczyłem na geografii ).
Ja rekordowy miesiąc letni wziąłbym nawet w niemodyfikowanej wersji pod warunkiem, że później przyszłoby odreagowanie jak sierpień 2006, innej drogi nie ma
A najlepiej, żeby wszystkie rekordowo ciepłe miesiące letnie w Polsce dotrwały na swoich pierwszych miejscach do drugiego półwiecza
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 312 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 27298 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 31 Lipiec 2020, 23:41
Jacob, Nie e, ma być 180 h chociaż, w czerwcu 2020 nie powiem loch wespół z mijającymi burzami mnie w**iał trochę ale tak to git miesiąc poza marcem w pierwszej dekadzie 🥶
_________________ Aktualna pora roku: Pełnia wiosny 🌷
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 312 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 27298 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 31 Lipiec 2020, 23:44
PiotrNS, Do początku drugiego półwiecza to już się wszystkie karty zdąża wiele razy po losować, Cźerwuś też padnie jak długi no chyba, że Homo sapiens się opamiętają w co skrajnie wątpię, będzie nam cieplutko, ciaśniutko, niemiło i zdegradowanie
_________________ Aktualna pora roku: Pełnia wiosny 🌷
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum