Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 2 Styczeń 2021, 00:02
jorguś napisał/a:
Mieli w sumie początek lutego 2019 xd No ale pomijając te kilka dni to faktycznie delikatnie mówiąc śnieżnego szaleństwa tam ciężko doświadczyć xd
To też jeszcze zależy gdzie, jak patrzyłem na Poznań i Szczecin, to szału nie było (poniżej 5cm), ale południe lubuskiego, gdzie mieszka jeden mój znajomy kumpel z Lubuskich Łowców Burz, faktycznie miał wtedy ciekawie.
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 2 Styczeń 2021, 00:13
jorguś napisał/a:
kmroz, Chyba się powinieneś z góry nastawiać na trzydziestolatki zawsze to i presja na tych biednych zimach by byla mniejsza xd
Pytanie czemu mam się nastawiać na 30-latki, jak w prognozach tylko mróz i śnieg? A za 2-3 tygodnie efekty SSW powinny dotrzeć, więc można sądzić, że w przeciwieństwie do 2017 i 2019 roku, bubu wytrzyma do marca, a nie połowy lutego xd
Wysłany: 2 Styczeń 2021, 00:21
No pewnie, że żyje, tak naprawdę jest teraz +5 stopni i sobie tylko uroiłem, że jest poniżej zera i uroiłem, że 30% Polski ma pokrywę śnieżną, tak naprawdę to nawet w Laponii nie ma śniegu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum